onsdag den 29. august 2012

Rasmus K

For et par uger siden var vi en lille tur i Tivoli, hvor Bertil selvfølgelig legede i Rasmus Klump land, vi mødte også den søde fyr, og ja så fik Bertil endda også lov til at få en Rasmus Klump bamse med hjem. Lige siden har bamsen været Bertils mest trofaste følgesvend!



Igår da jeg gennemgik min mappe med ting jeg jeg vil lave, faldt jeg over Opskriften på en hæklet Rasmus K! Ham har jeg nu lavet til lillemanden, og jeg glæder mig til at give ham den.



Opskriften har jeg fundet hos Oline art.
- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag den 28. august 2012

Ups....




Kom altså lige til at købe lidt "tirsdagsslik".... Sidder nu i sofaen, og venter!!! Nu må den baby nemlig meget gerne snart komme ud! Jeg har lige været en tur til jordemor, som skønnede baby til ca 4 kilo!!! Og der er stadigvæk 4 dage til termin...Spændende hvor stor hun bliver før hun vælger at komme ud.


- Posted using BlogPress from my iPad

lørdag den 25. august 2012

Lige ved og næsten....

Jeg er alt for god til at gå igang med et kreaprojekt, blive næsten færdig, og så gå i stå.... Men igår fik jeg gjort et par småting færdige. Jeg fik syet knapper i, hæftet ender osv på disse strikkerier til baby.


Det er blevet til et par huer og et par veste. De to huer og den brune vest er fra en den skønne bog: "All you knit is love". Jeg synes virkelig den indeholder nogle fine opskrifter, har nærmest lyst til at strikke dem alle sammen.



Desuden fik jeg færdiggjort en lille cardigan fra strikkebogen.dk


Derudover er jeg faktisk også blevet færdig med mit granny stripes tæppe, dog overvejer jeg om der skal hækles en kant rundt!! Hvad synes I?


Men med 1 uge til termin, er det vist også på tide, at få gjort lidt færdigt!

Ha en dejlig søndag;-)

- Posted using BlogPress from my iPad

fredag den 24. august 2012

Såå fiiiine...

Jeg var så heldig at få lokket min mand med forbi Lines værksted ( som slet ikke lignede sig selv) idag. Hendes mand holdt nemlig lagersalg, og han laver bare de fedeste ting. Det blev til 2 af de fine Lilly stole.



Bertil har allerede indviet dem, og han elsker dem;) især er han nok vild med ideen om, at han må have sin egen stol i stuen.

Jeg kunne nemt have brugt flere tusind kr, men det havde jeg desværre ikke...

Go weekend derude;)
- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 16. august 2012

Hjemmegjorte gaver!

For et par uger siden, var vi til navngivningsfest hos en lille pige. Forældrene ønskede noget hjemmegjort til hende... Så det skulle hun selvfølgelig have.


Det blev til 2 par bukser i liberty med tilhørende suttesnore;-)

onsdag den 15. august 2012

En travl dag på "kontoret"

Puha idag er en travl dag;) Først skulle jeg jo lige prøve min nye ven -bernina overlockeren, af. Det blev til et på små gamacher til lille søster i maven og et par dejlig bløde natbukser til Bertil! Det er så meget nemmere at arbejde med Jersey, nu hvor jeg har fået en overlocker;)
Dernæst skal jeg nå at læse det nye Bolig Liv, som netop er ankommet!


Og til slut skal jeg jo også ha hæklet et par rækker på tæppet!!



Puha det er hårdt det her barsel... Ja jeg skal jo også nå at slappe lidt af på sofaen. ;-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 10. august 2012

Vildt!

Jeg har lige gjort noget ( for mig) VILDT!!! Shit!!! Jeg har bestilt en overlocker, selvom jeg nok ikke helt har råd til den ups! Heldigvis er sælger så "sød" at jeg må betale over flere omgange, så går det nok! Jeg har bare så længe drømt om at eje en ordentlig en. Jeg har en æld gammel overlocker, som jeg engang har arvet fra min svigermor, men den er bare ikke rigtig god! men nu får jeg er dejlig masking -håber jeg!!
Jeg har bestilt sådan en sag hér!

Glæder mig som et lille barn til den ankommer;-)

Go weekend

onsdag den 8. august 2012

Farver og striber...

Jeg har i efterhånden lang tid arbejdet på et tæppe til babyen i maven min! I starten var jeg ret "hooked" på arbejdet... Men altså så mødte jeg ligesom muren. Jeg har haft gang i et par andre strikke projekter i mellemtiden ( som også er blevet færdige ), men nu kan jeg altså ikke trække den længere, hvis jeg skal have en chance for at blive færdig, inden baby kommer... Men øv hvor har jeg dog bare lyst til at gå i gang med noget andet... Der er så laaaangt igen!!! Kender I det???!!


Ja og så har jeg endda fortrudt, at jeg har brugt så mange forskellige farver!!!
- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag den 3. august 2012

Lopper

Så skal der loppes.... Kom og gør et kup på Gentofte loppemarked idag kl. 9-14;)