fredag den 2. marts 2012

En svær tid!!!


Det er utrolig længe siden, jeg sidst har lavet et indlæg her på bloggen!!! Grunden er, at jeg har været igennem en svær tid, som har drænet mig fuldstændig for energi. 2012 startede så godt med fødselsdag og familie hygge, men så gik det altså lidt ned at bakke efter det!!!
I midten af januar, var min mand og jeg ude for en ubehagelig oplevelse. Vi skulle aflevere vores dejlige Bertil i vuggestuen, efterfølgende kørte vi hjem. Da vi skulle til at låse os ind i lejligheden, sagde min mand: der er nogen derinde.... Jeg kunne godt høre lyder, men troede det måtte være min mor, som havde låst sig ind. Vi havde jo kun været væk i 20 minutter. Anders åbnede døren, og der midt i vores lejlighed stod en fremmed person, vi blev forstrækkede og smækkede døren, tre mænd løb ud af VORES hjem. De stak af gennem havedøren. Jeg var rystet!!! Vi ringede til politiet, som kom med det samme. De var ufattelig søde og anerkendene. Tyvene havde nået at rippe vores hjem for alt, hvad de ville....En del elektronik, noget guld, min pung osv.... De gjorde hos heldigvis ikke noget, men det var bare så ubehageligt! Det havde været rigtig nemt for dem, at komme ind, og de havde lynhurtigt vendt op og ned på hele vore hjem. Alt var roddet til.
Oplevelsen slog mig helt ud af kurs, det har virkelig gjort mig utryk. Tænk at man ikke engang kan føle sig tryk i sit eget hjem!!! ØV
Vi har valgt at få alarm, diverse ekstra låse og nye vinduer. Alt det for bare at føle sig lidt tryk! Det går fremad, men jeg kan mærke, at det er en lang proces!!!
Men nu skinner solen, og vi går lysere tider i møde, så jeg er optimistisk!!!
Så altså bare en "lille" forklaring på, hvorfor her har været så stille....

5 kommentarer:

 1. Frygtelig oplevelse! Kan godt forstå det har sat sig i dig. Hvorfor skal der findes så ubehagelige mennesker der ikke kan kende forskel på dit og mit. Jeg håber du lige så stille kommer dig og kan føle tryghed igen.

  SvarSlet
 2. Det er bare så tarveligt, når der er nogen der ikke kan kende forskel på dit og mit!
  At opleve de endda stadig befinder sig i lejligheden er ekstra ubehageligt. Jeg har også prøvet flere indbrud, hvor tyvene stadig var der da vi kom og det er så utrygt bagefter.
  Det har været en lang proces at få trygheden tilbage, men det luder som om I har gjort nogle fornuftige tiltag!
  Håber du snart føler dig tryg i eget hjem - hvis ikke dér hvor så?

  SvarSlet
 3. Ja det er utroligt, at folk ikke kan kende forskel på dit og mit!!! De forstår slet ikke hvor meget skade de gør!!!

  SvarSlet
 4. Øv, hvor er de bare ubehagelige. Det er faktisk også min frygt, at man en dag skulle komme hjem og se, at fremmede havde været inde i sit eget hjem, sin trygge hule. èn ting er tingene de tager, noget andet er, hvor ubehagelig den oplevelse er. Det tager jo fuldstændig trygheden fra én. Kan godt forstå, det væltede dig. Knus

  SvarSlet
 5. Ja det er virkelig ubehageligt. Hvis man ikke kan føle sig tryk i sit eget hjem, hvor så?!! Men heldigvis går det fremad.

  SvarSlet