mandag den 2. januar 2012

Dagen derpå...

I går -1.januar, blev min dejlige Bertil 3 år!! Han er bare blevet så stor og sej, men puha hvor går det stærkt!!!I dag har han og jeg nydt den sidste feriedag i nattøj;-). Det er så hyggeligt at gå i nattøj hele dagen, synes den lille mand! Og jeg kan kun give ham ret. Imorgen starter hverdagens trummerum igen. Øv hvor går sådan en dejlige ferie hurtigt!!!

3 kommentarer:

 1. Hej Katrine :)

  Dejlig blog du har her.

  Mange gange tillykke med Bertil! Han ser vel nok også dejlig ud! Jeg bliver helt skruk af sådan et indlæg :) (mere end jeg er i forvejen ;))

  Godt aften!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med ham :-) Kan godt følge dig i at det går alt for stærkt med de små poder. Og hyggeligt med en dag i nattøj :-)

  SvarSlet
 3. Hej Katrine- jeg har tildelt dig en nominering til en blog award- du kan se den på min blog. Jeg har selv fået den fra Janni, og skal nu videregive den til 5 andre med under 100 faste læsere. Hvis du tager imod awarden, skal du også videregive den til 5 andre blogs med under 100 faste læsere. Nogen indvendinger e.l så skriv til mig på migogmaya@hotmail.dk. Knus Heidi

  SvarSlet