tirsdag den 20. marts 2012

Skal, skal ikke...


...sælge min elskede brudekjole!! Jeg synes virkelig det er en svær beslutning, men jeg kunne godt bruge pengene. Det næste spørgsmål er så, kan det overhovedet betale sig at sælge den, vil folk mon give det, som jeg synes den er værd.... Puha... det er svært!! Hvad har andre mon gjort med deres brudekjole?????!!!!

10 kommentarer:

 1. tjaaa.... min blev så stjålet...
  Jeg havde sat den til salg igennem en forretning, men et par måneder senere eksisterede butikken ikke længere, og alle kjolerne var værk.
  Der er sikkert én eller anden polak der er blevet lykkelig i min kjole ;-)

  (Nåh ja - mindre detalje; det var en str. 36... som om jeg nogensinde kunne komme til at være i den igen)

  SvarSlet
  Svar
  1. hum... lyder som en meget mærkelig butik;-/

   Slet
 2. Ej - jeg ved simpelthen ikke hvad der sker med de der historier fra mit liv...?

  GLEM hvad jeg skrev, Katrine! Du kan ikke bruge det til en skid alligevel!

  Men altså. Hvor er du smuk og fin og så bedårende dejlig. Og det er altså ikke kjolen der får æren for dét i min verden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt lide dine historier Trine!

   Slet
 3. Hvor er den smuk. Hvis jeg kunne overtale min mand til den bryllupsfest, som vi aldrig fik holdt ville jeg gerne købe den.
  Jeg kan godt forstå at du har det svært med det, for der ligger mange minder om en smuk dag i så fin en kjole.
  Held og lykke.
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sådan en kjole gemmer på mange minder og derfor er det svært, men på den anden side, så får jeg den aldrig på igen og den hænger bare og fylder i skabet!!!

   Slet
 4. Sælg den og skab nogle nye gode minder. Hvor tit kigger du på den alligevel og du har jo billederne. Lige min mening søde k. Jeg er ikke den store samler :)

  Kh Nathja

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville ønske jeg ikke var en samler, men der ER jeg... Alt for meget!! Og ja du har ret, jeg har vel kigget på den enkelt gang siden brylluppet, og det var for at prøve, at beslutte, om jeg skulle sælge den...hihi

   Slet
 5. Super smuk kjole,men hvis du er den mindste smule i tvivl,så sælg IKKE,det er sådan nogle salg man altid fortryder.

  SvarSlet
 6. Hvor er du smuk og hvor er den kjole bare super fin. må man sprge hvor den er fra? Må sige at det er en af de kjole der virkelig falder i min smag.

  Og når det så er sagt så syntes jeg kun du skal sælge den hvis du er sikker på det. Har et venne par som har kobberbeyllup og lidt og hun pønser på at farve sin kjole og have den på ved den lejlighed.

  Kh Stine

  SvarSlet