onsdag den 21. december 2011

Fødselsdag

I mandags var det min fødselsdag, og derfor har jeg haft gæster hele weekenden. Jeg kan ret gode lide at have gæster, så så snart jeg har muligheden for at holde et lille selskab, gør jeg det. Lørdag havde jeg min kære familie på besøg til aftensmad og lagkage. Jeg har 4 søskende, og de har alle børn og påhæng, så vi var 17 stk i vores lille lejlighed!

Søndag havde jeg så inviteret mine dejlige veninder til kagebord... Og det tog vist lidt overhånd med de kager, fik desværre ikke tage billeder af dem alle, lidt lidt billeder blev det da til. Men vi hyggede os, spiste massere af kager og jeg fik nogle dejlige gaver!!! Tak tøser!!!
sDesværre fik jeg ikke taget billeder af lagkagerne, øv bøv de var eller vældig fine.
Jeg havde også bagt til småkager blandt andet disse nissekager. Ingen jul i min familie uden disse nissemænd. Min mor har bagt dem hver jul lige så længe jeg kan huske. De smager super godt, og så er de også meget søde og sjove for børn.
Hvis du skulle få lyst til at kaste dig ud i at bage lidt nisser, så kommer opskriften her:
100 g mel
100 g margarine
50 g sukker
1/2 æg

Pynt:
korender
mandler
glasur

Mel og margarine smuldres. Sukkeret tilsættes. Dejlen æltes let samen med ægget. Dejen formes i en ret spids trekantet stang. Stilles koldt i ca. 1/2 time. Dejen skæres i tynde trekanter. Korenderne anbringes som øjne og mandelsnitterne som mund. Bagetid 7 min. ved 200 grader.
Når kagerne er kolde pyntes den øverste del af trekanten med rød glasur..
Ps. jeg laver altid dobbelt omgang.

1 kommentar:

  1. uuhm, hvor ser det hele bare lækkert ud. Du er en fantastisk værtinde! :)

    SvarSlet