torsdag den 10. november 2011

I´m hooked!!

Jeg er simpelthen vild med Zpaghetti garnet! Det er dejlig nemt at arbejde med, og så går det lyn hurtigt. Lige noget for mig. Jeg har hæklet en kurv til lidt af mit garn.

Opskriften er nem; Jeg startede med at 6 FM omkring en magisk ring. Så har jeg taget 6 masker ud på hver omgang, indtil der var 60 masker på en omgang.
Derefter fortsatte jeg med at hækle rundt til der ikke var mere garn. (det er fastmasker hele arbejdet igennem). Vupti så står der en fin kurv. Meget nemt!!

4 kommentarer:

 1. Fin kurv :-) Jeg er selv nybegynder i at hækle, og har lavet en kurv i zpagetti, men den er blevet lidt ujævn og udtagningerne er desværre lidt for tydelige synes jeg. Må prøve igen og se om jeg kan få så fint resultat som dig.

  SvarSlet
 2. Tak:-) Udtagningerne kan godt blive ret tydelige, hvis de ligger lige over hinanden, hvis du forstår hvad jeg mener?! Hvis man placerer den lidt forskudt af hinanden, hjælpervdet ofte:-)

  SvarSlet
 3. Jeg har lagt dem forskudt, men alligevel er det ik' helt så pænt. Men der er sikkert et eller andet jeg ik' gør helt rigtig, så jeg må vist øve lidt mere :-)

  SvarSlet
 4. Ja så kan det jo ikke være derfor!! Den er sikkert fin alligevel;-)

  SvarSlet