lørdag den 13. oktober 2012

Aben

Vi har haft stor krise her i det lille hjem over at vores lille Ingeborg ikke har ville tage en eneste sut. Jeg har virkelig købt mig fattig i diverse sutter. Intet har virket... Men i onsdags var jeg i mødregruppe for første gang, og en af de andre mødre gav mig en ny version....
Den er både dyr og (halv) grim, ja og så passer alle de fine suttekæder jeg har hæklet og syet ikke til den, men pyt med alt det, for Ingeborg ELSKER sin nye abe-ven - og så gør jeg også det!!


Men det ser altså lidt fjollet ud med en abe hængende ud af munden😉 Men den virker!

Nu står den på sommerhus hygge med varmkakao, brændeovn, familiehygge og strik.

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Haha det er vist en idé der kommer fra USA mener jeg ;-) men virker det, så er det altså lige meget :-) dejlig lille pige, og god ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må helt sikkert være en amerikaner;) What ever works.

   Slet
 2. Sig mig hænger aben fast i sutten? Lidt skørt, men hvis det virker. Fin blog du har, jeg følger med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep aben hænger fast i sutten, ret skørt ;) Dejligt du har lyst til at følge med!

   Slet
 3. Men hvem har sagt, at børn SKAL have en sut. Mit barn nr. to, en pige, har aldrig haft en sut; hun fik hurtigt to fortænder, og så fik hun en lille babytandbørste. Den havde hun med alle vegne, hos lægen og hos ørelægen, da hun skulle punkteres på det ene øre. Jeg synes, alt for mange lader deres børn have sutten i munden hele tiden som en dårlig vane, selv når de taler, hvilket ødelægger tungestillingen og giver fremstående fortænder. Min søn brugte kun sutten, når han var ked af det, og når han skulle sove. Så snart han sov, lagde jeg sutten ved siden af hovedpuden.
  Elsebeth

  SvarSlet