lørdag den 1. september 2012

Tidsfordriv...

Prøver at få tiden til at gå, og tænke på noget helt andet end fødsel, baby og veer... Bertil kom til verden dagen dagen før termin, og derfor var jeg da også helt sikker på at lillesøster ville gøre det! Men nej! Min termin er idag, baby er kæmpe stor og mor er utolmodig. Ved godt jeg burde nyde tiden, men synes bare det er lidt svært.
De sidste par dage har jeg masse produceret hæklede katte! De skal bruges til en barnevognskæde ( eller det vil sige nogle af dem skal). Jeg havde ret svært ved at beslutte hvor store de skulle være, så jeg har fået lavet en del...


Det er vist lidt svært at se, men de tre til højre er de største og de tre næste er lige store, og så blev det til en helt lille.


Det der med at brodere ansigt, er altså ret svært:-/


Det gode er, at Bertil vil også gerne have nogle af dem, så det er fint der er for mange. Nu skal jeg bare beslutte, hvilke af dem, der skal bruges til kæden. Skal det de alle være lige store, eller skal det være samme størrelse osv...
Opskriften har jeg fået hos Cecilie.
- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Tak;-) Så fedt at du ville dele!

  SvarSlet
 2. Hvor er de søde! Jeg håber hun snart kommer ud til sin utålmodige mor :) Årh, hvor kan jeg huske det... Viola blev derinde 11 dage længere... Pyh!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betine! Puha 11 dage, det er næsten frækt hi hi... Håber hende her kommer lidt før;-)

   Slet
  2. Det passer i hvert fald fint med hendes helt enorme stædighed og vilje til at bestemme selv :) Jeg håber også for dig at hende inde i din mave kommer rigtig snart!

   Slet