søndag den 29. april 2012

Dukkebarnet

I går var jeg på en skøn dukke workshop hos Tusindfryd og Marapytta. Det var en skøn dag, så dejligt at have tid til at fordybe sig, og ikke mindst mulighed for kyndig vejledning;-)

Jeg kastede mig ud i en drenge dukke, hvilket viste sig at være ekstra omstændeligt. Håret tager sin tid...

Bertil har sværmet omkring mig hele dagen, mens jeg har gjort mit arbejde færdig. Kan kunne slet ikke vente med at kramme ham.


Men tilsidst blev han da også nogenlunde færdig. Selvfølgelig er han ikke helt perfekt, men af et første forsøg at være, er jeg okay tilfreds med ham.

Indtil videre er det kun blevet til er par underbukser ;-) Vi håber på at Line snart får tid til at lave en drenge kollektion!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Hvor er han altså fin med det pjuskehår. Og så er jeg helt vild med det billede hvor din dreng står og krammer ham! Godt det næsten er sommer, så går det nok at han kun har underbukser på indtil videre ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er han blevet fin og skønt at se hvor godt han bliver taget imod... Fik sat de sidste sting i min i går, hun er blevet ret fin.... Lægger opskriften på undertrøjen ind snart, vil sikkert også være fin strikket i blå el. hvid : )
  Tak for sidst.

  SvarSlet
 3. Uh.. jeg glæder mig til opskriftenpå vesten, den var så fiiin..

  SvarSlet