fredag den 26. august 2011

Bryllups-spam

I får altså lige lidt mere bryllups-spam....

Forberedelse, min SKØNNE veninde og mig, min lille familie og på det sidste billede en meget lykkelig-dansende mig ud på de sene nattetimer....


Et lille uddrag af nogle af alle de fine gaver vi fik!!! ( Krenit-skålen må vist være årets bryllupsgave, vi fik hele 10 stk!!!!)


Jeg synes selvfølgelig også at gæsterne skulle have noget med hjem, derfor havde jeg lavet en lille øko-læbebalsem til alle pigerne, chokolade med billeder af os og hæklede kager til (næsten) alle.


Derudover havde jeg syet 50 blomster til at pynte på bordene, som gæsterne også fik med hjem. Jeg har haft alle disse ting i tankerne længe, men total uorganiseret, som jeg er, kom jeg først igang med alle mine små projekter en uge før brylluppet, hvilket resulterede i meget lidt søvn....Men det var det hele værd!

onsdag den 24. august 2011

Længe siden...



Puha det er længe siden jeg har haft tid og overskud til et indlæg her på bloggen... Men nu må det altså være på tide! Den sidste tid har stået i brylluppets-tegn her i vores lille hjem, og i lørdag oprandt den store dag så.... Det var en fuldstændig fantastisk dag, og jeg under virkelig alle at opleve magien ved at være midtpunkt ved en bryllupsfest!
Jeg havde gjort mig MANGE tanker omkring hvilken kjole jeg skulle vælge. Jeg var helt sikker på at den skulle være enkel og UDEN tyl. Jeg har været i diverse butikker, Heartmade, Marlene Birger, Day osv, da jeg ikke ville have en "rigtig" brudekjole, men blot en smuk festkjole. Men blev noget FULDSTÆNDIG anderledes, og det var bare helt perfekt.
Jeg endte i 12 lag SKØN tyl....

Min lille mand, nød også dagen og al opmærksomheden!