fredag den 26. august 2011

Bryllups-spam

I får altså lige lidt mere bryllups-spam....

Forberedelse, min SKØNNE veninde og mig, min lille familie og på det sidste billede en meget lykkelig-dansende mig ud på de sene nattetimer....


Et lille uddrag af nogle af alle de fine gaver vi fik!!! ( Krenit-skålen må vist være årets bryllupsgave, vi fik hele 10 stk!!!!)


Jeg synes selvfølgelig også at gæsterne skulle have noget med hjem, derfor havde jeg lavet en lille øko-læbebalsem til alle pigerne, chokolade med billeder af os og hæklede kager til (næsten) alle.


Derudover havde jeg syet 50 blomster til at pynte på bordene, som gæsterne også fik med hjem. Jeg har haft alle disse ting i tankerne længe, men total uorganiseret, som jeg er, kom jeg først igang med alle mine små projekter en uge før brylluppet, hvilket resulterede i meget lidt søvn....Men det var det hele værd!

3 kommentarer:

 1. Du er altså bare så smuk katrine! og sikke fine ting til alle gæster- du er så god og kreativ! og de fine blomster.. sikke da en fest!! wauw må jeg bare sige- hatten af for dig (og manden ved din side)
  Kisses!

  SvarSlet
 2. Kære Katrine

  Har slet ikke nået at ønske dig tillykke med dagen. Gud hvor var du smuk. Kjolen er da lige dig. Det lyder til at have været en fantastisk dag.

  Håber ellers du har det godt.

  Knus Nathja

  SvarSlet
 3. Søde Sarah TAK...

  Tak Nathja, ja jeg elsker min kjole, det var den helt rigtige for mig. Jeg har det rigtig godt, men vi savner dig på syholdet... Håber alt vel hos dig. Knus Katrine

  SvarSlet