tirsdag den 8. februar 2011

Weekend sysler

Det blev ikke til så meget "syning" i weekenden, men tilgengæld fik jeg malet et par "hængepartier", som har stået og kigget på mig meget meget læænge. Det er så rart at få sådanne ting gjort. Bertil blev rigtig glad for sin "nye" stol, og så er det jo det hele værd.


Det blev da også til lidt andre sysler i weekenden, jeg fik da blandt andet begyndt på elgen Helge, en hæklet babushka a la Tusindfryd, lidt stjerne og fugle øreringe og brocher,og så fik jeg bestilt diverse materialer, som skal bruges til at lave bryllups invitationer... uh det glæder jeg mig til at komme i gang med. Jeg har samlet inspiration rundt omkring her i blogland.

På torsdag skal jeg heldigvis sy i kælderen hos Marapytta-Line, og det glæder jeg mig som altid til. Jeg ved dog ikke helt hvad jeg skal finde på at lave denne gang... Jeg må i tænkeboksen!
Sidste gang blev det til et par bukser, og jeg fik da også syet endnu et par herhjemme. Jeg har prøvet at tage et billede af dem på modellen, men han var ikke ret samarbejdsvillig!

2 kommentarer:

 1. Kære søde katrine

  Du er så god og det er så fine ting du har lavet :)

  Jeg savner dig!!! Håber vi snart kan finde en dag at snakke.....
  Hvordan har du fået farve på dine stjerner og fugle?

  Vi snakkes, knus fra Sarah

  SvarSlet
 2. Tak søde Sarah! Jeg savner virkelig også dig...Jeg skal lige finde ud af det der Skype halløj.
  Jeg har bare malet stjernerne og fuglene. Er fuglene ikke bare fine?

  Vi snakkes.

  Knus Kat

  SvarSlet