søndag den 27. maj 2012

Uhm...

Nyder et øjebliks fred og ro i solen... Vi er i fuld gang med at rydde ud i min mors kælder, så det er ikke meget sol jeg har nået at nyde... Men lige nu sover lillemanden, mormor og manden min er på golfbanen, og jeg - ja jeg nyder et øjebliks fred og ro!!!!





- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 20. maj 2012

En strikket vest og en dukkebaby


Da jeg var på dukkekursus i Rum 11, hvade en af de andre kursister en lille stirkket vest med til sin dukke. Vesten mindede utrolig meget om den "klassiske strik vest", som jeg har strikket et hav af til Bertil da han var baby! Nu har hun været så sød at dele opskriften med alle os andre ;-) Jeg har lavet en lille bitte smule om i opskriften, så den nu nærmest er magen til dem jeg har strikket til Bertil.

 Desuden har jeg fået lavet en lille babydukke.På kurset fik vi et lille kit til at lave "et lille pus". Det er et rigtig hyggeligt og overkommeligt projekt.

Bertil elsker stadigvæk sin dukke Willads, han er dog ret utilfreds med, at han endnu ikke har nogle strømper!! Så hvis der nogle af jer ligger inde med et opskrift på et par strikkede sokker, som kan passe til en dukke.... please let me know!!

Ha en rigtig dejlig søndag.

lørdag den 12. maj 2012

Salg

Min mor skal flytte fra hende hjem igennem 27 år..... Min mor er en samler, og har altså samlet, gemt og gemt og gemt i gennem alle disse år!!! Og puha der er meget, meget mere end end hun kan have med sig! Så der skal smides væk og sælges osv... Bla skal du sælge dette skab:

skabet måler:
Højde: 186
B:95
D:36
Det sælges for 700 kr. Det kan afhentes i Silkeborg.
Skriv her eller på baunkyhl@hotmail.com, hvis du skulle være interesseret.

Ligeledes sælger hun dette chatol:
Bredde: 100cm
Højde:105cm
Dyb: 52
Dette sælges ligeledes for 700 kr.
Skriv endelig, hvis det skulle have interesse, eller hvis der er noget du vil spørge om!

onsdag den 2. maj 2012

Dukkebarnet vol. 2

Nu med tøj....



Så fik dukke Willads ( Bertil har selv døbt ham ) tøj på. Puha det er ikke "bare lige" at sy dukketøj, det er så småt og svært at komme til. Men hvis man bare ikke ser det efter i sømmene, så går det;-)
Ha' en dejlig solskinsdag.

- Posted using BlogPress from my iPhone