tirsdag den 5. juni 2012

Berlin -were to go??



På fredag går turen til Berlin.... Min elskede mand og jeg skal nemlig på kæresteweekend. Det er første gang vi er sammen afsted -kun os to, siden vi blev forældre for næsten 3 1/2 år siden... Jeg glæder mig rigtig meget, men må også indrømme, at jeg er lidt nevøs for hvordan det skal gå! Bertil skal passes hos sin søde Farmor, som han er meget glad for, så forhåbentlig går det alt sammen!!
Anders og jeg har været i Berlin for ca 5 år siden, dengang fik vi set alle sedværdighederne, så denne gang handler det bare om at være sammen og hygge, og nyde at det bare er os to, i vores helt eget tempo. Der skal shoppes og så skal der ellers bare cafe hygges!!
Men hvor går man hen i Berlin??? Kender I mon nogle gode loppemarkeder, Cafeer, stof butikker eller andre lækre butikker, som man bare SKAL se i Berlin???
Gunden til at det skal være lige nu er, at der er en lille baby på vej;-) Bertil skal nemlig være storebror omkring den 1. september, så det er bare så spændende, og vi glæder os alle 3!!!Vi har netop været hos jordmoren idag, og høre det lille hjerte slå.

Dejlig dag til alle derude!