søndag den 29. april 2012

Dukkebarnet

I går var jeg på en skøn dukke workshop hos Tusindfryd og Marapytta. Det var en skøn dag, så dejligt at have tid til at fordybe sig, og ikke mindst mulighed for kyndig vejledning;-)

Jeg kastede mig ud i en drenge dukke, hvilket viste sig at være ekstra omstændeligt. Håret tager sin tid...

Bertil har sværmet omkring mig hele dagen, mens jeg har gjort mit arbejde færdig. Kan kunne slet ikke vente med at kramme ham.














Men tilsidst blev han da også nogenlunde færdig. Selvfølgelig er han ikke helt perfekt, men af et første forsøg at være, er jeg okay tilfreds med ham.

Indtil videre er det kun blevet til er par underbukser ;-) Vi håber på at Line snart får tid til at lave en drenge kollektion!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 25. april 2012

Homework

Jeg laver lektier....


For på lørdag er jeg så heldig, at jeg skal på workshop i Rum 11, hos Line (Marapytta) og Wenche (Tusindfryd). Og jeg håber på at komme godt i gang med en dukke...


Mon jeg overhovedet kan finde ud af der??!!!!!?? Glæder mig ihvertfald til at komme igang.

- Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag den 14. april 2012

Det bliver vist ikke let...

....at gennemføre dagens plan!!! Planen er nemlig at vi skal aflevere sutterne. Vi skal ud og finde et fint suttetræ, hvor de kan hænge. Bertil elsker sine sutter, men det må jo gøres... Men puha... Det gør helt ondt i morens hjerte!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 5. april 2012

Søndervig

Årets første tur til mormors sommerhus i dejlige Søndervig. De første par dages skønne vejr kom helt bag på os;-)








Bertil har virkelig nydt det. For " lejligheds folk", som os, er det jo en luksus at kunne gå lige ud i haven, og så sådan en stor dejlig en af slagsen.
Imorgen har de lovet regn, men så er det godt at både symaskine og hæklenål er med;-) og at der ligger en skøn garn butik lige i nærheden, som sågar har åbent imorgen - Langfredag - heldigt Ikk?!
Dejlig påske til jer alle.

- Posted using BlogPress from my iPhone