mandag den 28. marts 2011

Den blå luftballon

Jeg har netop færdiggjort denne jakke til min søde venindes dreng Willads. Den mangler dog stadigvæk knapper, men dem får hun selv love til at sy i. Jeg håber virkelig hun kan lide den, jeg får altid præstationsangst, når det ikke er til mig selv... Men min egen Bertil kan i hvert fald godt lide den, og han er meget utilfreds med at den ikke er til ham, men til "Wijas".

onsdag den 23. marts 2011

Pude



Min veninde har længe ønsket sig en rund patchwork pude, nu skal hun få en. Jeg har nemlig endelig fået mig taget sammen til at sy denne.



I går var det 2 år siden min far døde. To år det er jo længe siden efterhånden, men det føles bestemt ikke sådan. Jeg savner ham stadigvæk rigtig meget, mon det nogensinde går væk???
Min far ligger på en meget smuk kirkegård, med en utrolig fin udsigt. Han har selv været med til at bestemme, hvor han skulle ligge. Mine forældre plejede at joke lidt med, at her ville de gerne ligge og nyde udsigten sammen...

vi var et smut forbi i går, og fik plantet lidt farve på graven...
Bertil hjalp også til med at ordne hos morfar.
Men selvom jeg ikke kan lade være med at savne lidt ekstra på en dag som i går, så var det en meget smuk dag i det dejlige vejr.

søndag den 6. marts 2011

Fastelavn

Jeg havde mange planer om at sy diverse fastelavns kostumer til Bertil, men tiden blev ligesom væk! Så onsdag aften var jeg ved at være lidt i panik, så jeg måtte igang med at bikse noget sammen... Det blev til dette klovnekostume! Bertil var meget stolt, og fuld ud tilfreds!





Idag har jeg taget en fridag, som skal bruges på mig selv, selvom jeg har lidt dårlig samvittighed overfor Bertil! Men jeg skal i en masse butikker, nå at rydde lidt op og hente Bertil tidligt, så jeg må hellere komme igang med dagen!